Even voorstellen: Jolanda Jehee

In deze rubriek stelt iedere maand één van onze leden zichzelf en zijn/haar Schwarzwälder(s) voor. Door iets over onszelf te vertellen willen we elkaar wat beter leren kennen en hebben we de gelegenheid om onze viervoeters in de picture te zetten. Deze keer: Jolanda Jehee, secretaris van het bestuur.

Ik ben Jolanda Jehee, 59 jaar oud en kom uit Den Haag. In het dagelijks leven dierverzorger en 30 jaar werkzaam geweest als beheerder bij een kinderboerderij, maar momenteel werk ik als bode in het gemeentehuis. Wel inmiddels thuis onze eigen kinderboerderij met schapen, koetjes, kippen, honden en natuurlijk onze Schwarzwälders.  

Sinds 2011 ben ik lid van de vereniging. Ik ben lid geworden omdat ik een paardenras zocht dat geschikt is voor het recreatief buiten rijden wat ik erg graag wilde, maar waar mijn toen 28-jarige KWPN’er niet zo geschikt voor was. 

Ik ben in aanraking gekomen met Schwarzwälders toen we aan het rondkijken waren op de Farm en Country Fair in Aalten. Samen met mijn Schwarzwälder(s) doe ik aan recreatief buiten rijden onder het zadel en inmiddels ook wat aangespannen rijden. Tevens proberen we een veulentje te fokken. En zetten we onze dekhengst Merten in voor de fok. 

Lees ook de even voorstellen van onze voorzitter Bert Peppelman.